МЕДИЈИ У ЛУКСЕМБУРГУ: Без страха против Србије

Танјуг

10. 09. 2019. у 13:26

МЕДИЈИ У ЛУКСЕМБУРГУ: Без страха против Србије

Фудбалери Србије : Н. Параушић

Посебна пажња посвећује се изостанку Душана Тадића, а као главни адут Србије апострофира се везни ред на челу са звездом Манчестер Јунајтеда Немањом Матићем

Медији у Луксембургу посвећују велику поажњу утакмици против Србије у квалификацијама за ЕУРО 2020 и потајно се надају изненађењу.


Лист "Спорт" на насловној страни поставља питање "Колико је висока Србија", а главни текст шаље поруку: "Респект да, али без страха".


Посебна пажња посвећује се изостанку Душана Тадића, а као главни адут Србије апострофира се везни ред на челу са звездом Манчестер Јунајтеда Немањом Матићем.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:СРБИЈА И БЕЗ ТАДИЋА: Фудбалери Србије гостују у Луксембургу


Лист "Луксембургер спорт" подсећа да је Србија тренутно на табели Б групе иза Луксембурга и доноси наслов "Како оставити Србију иза".


Такође, преноси се изјава српског селектора Љубише Тумбаковића на конференцији за медије да ће направити много измена у односу на тим против Португалије.


Дневник "Котидијен" доноси тактичку анализу утакмице, посебно због чињенице да је српски тим "рањен" после Португалије и нада се да би овај пут домаћи тим могао да наплати и недостатак среће у минималним поразима против Украјине.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Sale

10.09.2019. 20:06

@Marko K - Na zalost nasu sa ovakvim nacinom igre i ne znanjem poraz je zagarantovano !Fudbal je sahranjen u Srbiji davno ,neizbezno je poceti od nule ....nove generacije,novi pobednicki mentalitet, ....potreban je preporod !