Приведено осам навијача на утакмици трећелигаша у Северној Македонији

Бета

понедељак, 09. 09. 2019. у 15:10

Приведено осам навијача на утакмици трећелигаша у Северној Македонији
Полиција у Охриду потврдила је да ухапсила осам навијача фудбалског трећелигаша из села Волино због супротстављања полицајцима када су покушали да приведу једног од њих, који је незадовољан суђењем хтео да туче арбитра

Полиција у Охриду потврдила је да ухапсила осам навијача фудбалског трећелигаша из села Волино због супротстављања полицајцима када су покушали да приведу једног од њих, који је незадовољан суђењем хтео да туче арбитра.

Како се наовди у саопштењу, гужву на утакмици фудбалских клубова Волино из истоименог села у општини Дебрца и Црно буки из Битоља у трћој лиги Северне Македоније изазвао је један навијач Волина клуба, који је "незадовољан одлуком судије ушао на терен да би га напао".

Полицајци су одмах интервенисали, али је незадовољни 47-годишњи навијач тима из села Волино пружио отпор, а његово хапшењена терену и одвођење спречавало је 10 навијача истог тима, од којих је седам проведено, за тројица су побегли.

За тројицом навијача који су учествовали у спречавању полицајаца се трага, а о нерефу на утакмици трећелигаша, који се догодио јуче око пет сати поподне, обавештен је и тужилац који ће поднети одгоарајућу пријаву.

Према локалном порталу Охрид њуз, мештани села Волини незадовољни реакцијом полиције су прво били затворили пут, а затим протестовали испред поолције у Охриду где су ухапшени навијачи Волина били одведени, а касније су приведени пуштени.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације