МОРАМО БИТИ МУДРИ У РУСИЈИ: Млада репрезентација Србије окупила се у Београду

С.И.

02. 09. 2019. у 20:30

МОРАМО БИТИ МУДРИ У РУСИЈИ: Млада репрезентација Србије окупила се у Београду

Браћа Илић Фото Н. Параушић

Играчи су данас одрадили поподневни тренинг, сутра имају два, у среду већ лете за Русију, где их у петак од 18.00 чека први меч у Саранску

ДОБРА атмосфера и позитиван став красили су данас од 11.00 београдски хотел "М", јер су и селектор младе репрезентације Србије Ненад Миловановић, али и репрезентативци ширили оптимизам. Али, оним умереним, јер су ривали у групи 5 квалификација за пласман на ЕП - Русија, Пољска, Бугарска, Летонија и Естонија, морају озбиљно да се схвате ако се жели поново на завршни турнир.

- Очекивања се знају и зато у квалификације морамо да уђемо са много елана, жеље, хтења, са врелим срцем и хладном главом - каже у уводу селектор Миловановић.

Играчи су данас одрадили поподневни тренинг, сутраимају два, у среду већ лете за Русију, где их у петак од 18.00 чека први меч у Саранску.

- Руси имају предност, јер су имали и времена за припреме, дуже су заједно. С друге стране, ми у ходу морамо да се упознајемо, да радимо и растемо као тим. У наредна три дана покушаћемо да Русима пронађемо слабе тачке и да се добро припремимо да на утакмици то искористимо. Морамо бити, опрезни, паметни и да одрадимо оно што се будемо договорити у свлачионици.

"Орлови" и "зборнаја" су по свима главни фаворити, Миловановић не жели ту врсту еуфорије и притиска.

- Пољска игра изваредно, Летонија није изгубила дуго, на Бугарску нећу трошити речи. По мом мишљењу, група је уравнотежена, не бих рекао да има посебних фаворита. Оптимисти смо, али знамо да нам неће бити лако - закључио је брифинг са новинарима селектор "орлића".

После меча са Русијом 6. септембра, младу селекцију очекује дуел са Летонијом 10. септембра, који се игра у Новом саду на стадиону "Карађорђе".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације