РЕЗУЛТАТ је одличан, али посао још није ни близу краја. То је порука бившег тренера Црвене звезде Бошка Ђуровског у изјави за "Новости" после првог меча плеј-офа Лиге шампиона између српског првака и Јанг бојса, који је завршен без победника.


- Јанг бојс је био бољи, имао је више шанси, али је Звезда дошла до великих 2:2. Мислим да ће бити много теже у реваншу, треба бити максимално опрезан, али Милојевић сигурно добро зна шта му је чинити. Мој клуб игра такмичарски фудбал и уз велику помоћ навијача сигурно може поново до Лиге шампиона. Има добар, али и опасан резултат - упозорава Ђуровски, који је део играчке и тренерске каријере провео у швајцарском Сервету.

На вратима европске елите поново су црвено-бели, али да би и ове године били део фудбалског крема, морају у Београду да верификују одличних 2:2 из Берна.


Прочитајте још Дегенек очекује навијаче на крову "Маракане": У Београду ће све да гори

- Звезда је прву утакмицу одрадила веома добро, направила резултат који јој у реваншу, пред својим навијачима, даје реалну шансу да не остане пред Лигом шампиона - истиче бивши селектор Илија Петковић, за "Новости". - Не смеју да помисле да ће бити лако, јер ће се у том случају оклизнути. Јанг бојс је јак напред, има брзе фудбалере, којима одговара велики и брз терен на "Маракани".