Синиша Саничанин, штопер Војводине, водећег тима Суперлиге: Имамо нову енергију

С. БАЈИЋ

четвртак, 22. 08. 2019. у 20:08

Синиша Саничанин, штопер Војводине, водећег тима Суперлиге: Имамо нову енергију

УСПЕСИ Саничанин на мечу са ТСЦ Фото: Јелена Грлић

То је потврда да су љубитељи фудбала задовољни оним што приказујемо. Пријатно сам изненађен великим бројем навијача и снажном подршком новосадске публике – каже дефанзивац “лала”
ЛИДЕР Суперлиге Србије уочи шестог кола је Војводина, која је фуриозно започела сезону, са четири победе и једним ремијем. Стамени штопер Синиша Саничанин (24) истиче да су аплаузи са трибина "Карађорђа", који су се чули после дербија са ТСЦ (2:2), највећа награда за фудбалере.

- То је потврда да су љубитељи фудбала задовољни оним што приказујемо - каже Саничанин. - Пријатно сам изненађен великим бројем навијача и снажном подршком новосадске публике. Имамо нову енергију, посебан елан и много тога позитивног захваљујући новој управи, сјајној атмосфери у клубу и тренеру Ненаду Лалатовићу.

За Новосађане је, како Саничанин потврђује, најважније да су на путу који води ка изласку на европску сцену, што је основни циљ ове сезоне. У наредне две утакмице на "Карађорђу" ће се одмерити са Пролетером (сутра, 20), комшијама са Слане баре и са Црвеном звездом (31. август).

- Идемо, меч за меч. Пролетер је у фокусу и то нам је најважнија утакмица. Желимо, наравно, да победимо. О Звезди ћемо размишљати одмах после те утакмице - каже Саничанин, који је у новосадском клубу од 2017, када је дошао из лучанске Младости.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације