ПАВЛОВИЋ ИМА ЈАСНУ ЖЕЉУ ПРЕД ПРВИ МЕЧ С МОЛДЕОМ: Да сачувамо мрежу...

М. Б.

среда, 21. 08. 2019. у 20:49

ПАВЛОВИЋ ИМА ЈАСНУ ЖЕЉУ ПРЕД ПРВИ МЕЧ С МОЛДЕОМ: Да сачувамо мрежу...

Страхиња Павловић фото: Н. Параушић

Било би много добро за мене као младог играча да уђемо у Лигу Европе, да имамо још најмање шест европских утакмица и зато веома желим да прођемо даље – каже штопер Партизана

ПРЕ само неколико дана је решио важно животно питање потписавши петогодишњи уговор са римским Лацијом, али 18-годишњи штопер Партизана Страхиња Павловић одаје утисак прекаљеног аса који нема никакав проблем да се сконцентрише само на оно што је "пред носом".

- Да прво прође овај дуел са Норвежанима, па ћемо онда причати о Лацију и трансферу - отклонио је сваку потенцијалну могућност разговора о било чему што није Молде млади дефанзивац.

Када је у питању Молде јасно је колики значај би пролаз у групну фазу имао и за клуб и за играче.

- Чека нас најбитнија утакмица у сезони. Било би много добро за мене као младог играча да уђемо у Лигу Европе, да имамо још најмање шест европских утакмица и зато веома желим да прођемо даље. Надам се да ћемо сачувати мрежу у Београду, а било би супер када би се Остојић опоравио.


Млади дефанзивац уверава да са правим приступом утакмици нико у црно-белом табору, као ни навијачи, не би требало да брине.

- Видели смо да можемо да се носимо са свима, било да је с друге стране Рад или Малатија. Направили смо кикс у Крушевцу када нисмо довољно озбиљно схватили утакмицу. Веома је битно да будемо сто одсто фокусирани, јер тада можемо сваког да победимо и то је наша велика предност - закључио је Павловић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације