КОСАНОВИЋ ПРЕДСТАВЉЕН НА ЧАИРУ: У Звезду више не могу, у Војводину ми не дају и остао је Раднички

Бета

21. 08. 2019. у 13:52

КОСАНОВИЋ ПРЕДСТАВЉЕН НА ЧАИРУ: У Звезду више не могу, у Војводину ми не дају и остао је Раднички

Милорад Косановић

Мислим да је било само питање тренутка када ћу доћи у Ниш, с обзиром на то да сем одласка у иностранство ја у Србији други избор нисам ни имао. Кажу да не могу у Партизан, мада не знам зашто, каже Милорад Косановић

Нови тренер фудбалера Радничког Милорад Косановић рекао је данас да верује да ће с Нишлијама остварити све клупске планове, као и да је одабира да прихвати понуду била "најнормалнија".

"Поседујемо квалитетне играче, првенство је тек почело и имамо времена да дорадимо неке ствари и остваримо све што је пред нас постављено. Сматрам да ћемо у будућности бити бољи него сада, мада ни ово до сада није било лоше. Могу рећи да познајем 50 одсто ове екипе, поготово ове старије играче, али мени треба једно недељу дана да поставим ствари онако како ја мислим да треба. Моје амбиције су исте као и амбиције клуба, а пошто овај клуб води један посебно амбициозан човек, ја ћу то морати да пратим", рекао је Косановић.

Он у Раднички долази уместо Симе Крунића, који је после лошег почетка сезоне напустио клуб.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: РАДНИЧКИ ДОБИО ТРЕНЕРА: Косановић већ одрадио тренинг на "Чаиру"

"Мислим да је било само питање тренутка када ћу доћи у Ниш, с обзиром на то да сем одласка у иностранство ја у Србији други избор нисам ни имао. Кажу да не могу у Партизан, мада не знам зашто, у Звезду више не могу, у Војводину ми не дају и остао је Раднички, пошто сам све ове испод Радничког мање-више већ тренирао. Сматрам да је ово најнормалнији одабир за мене", рекао је он.

Тренер Нишлија најавио је и да ће екипа можда доживети одређене промене до краја прелазног рока."Ако их уопште и буде, то ће бити једна или две корекције. Одрадио сам један тренинг са екипом и видео сам да на неким позицијама имамо по неколико квалитетних играча, док смо на неким позицијама дефицитарни, па ћу ја у договору са руководством клуба покушати да то нивелишем у што краћем року. Могу да кажем да ћемо ми реаговати на тржишту само ако нађемо неко решење које ће нам аутоматски подићи квалитет, јер ако будемо доводили играче само да би се о томе писало то неће бити добро. Ја то никада у животу нисам радио, па нећу ни овде у Радничком.", рекао је он.

Косановић је додао да је на пвом тренингу видео "двојицу занимљивих младих играча", као и да ће у стручном штабу бити људи које је затекао и који су запослени у Радничком.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: На Молде могу деца из школа фудбала

"Мислим да се поредак неће много мењати у односу на прошлу сезону, осим што ће се Радничком, Звезди, Партизану и Чукаричком сада прикључити и Војводина. Ја сам уверен да ми имамо све што је потребно да задржимо Раднички тамо где је био у претходне две сезоне", закључио је он.

На клупи Нишлија дебитоваће у недељу од 18.30 сати, када ће Раднички дочекати суботички Спартак у шестом колу Супер лиге Србије.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

nemam nista protiv coveka,ali ako mu je do posla...

21.08.2019. 14:50

...u rudnicima ima jos radnih mesta.Doskolovavavnje,promena zanimanja,prekvalifikacija pa onda pripravnicki uz minimalac...I tako,pred Vama smo svi jednaki...Osim sto pisete samo o "njima",kako nemaju posla i gde i kud ce...Tako i trerba!Oni nas hrane...Koliko prekosutra,objavicete clanak o njegovom zamku,svitama,vikendici sa deset-petnaest soba...Jos jednom,nista protiv!Jedino zalim sve nas koji smo odabrali pogresan put i zanimanje.Ne zbog para!Zbog popularnosti,ljudi moji.I pisanju o nama....

Ercov 78

21.08.2019. 18:53

@nemam nista protiv coveka,ali ako mu je do posla... - Kakvo doškolovavanje i prekvalifikacija, čovek ima skoro 70 godina.