СМЕНА У НИШУ: Крунић није више тренер Радничког

Бета

понедељак, 19. 08. 2019. у 18:50

СМЕНА У НИШУ: Крунић није више тренер Радничког

Симо Крунић фото: Н. Параушић

Руководство вицешампиона Србије, како се наводи у саопштењу, није задовољно оним што је приказано у досадашњем делу сезоне, а пре свега начином игре
Управни одбор фудбалског клуба Раднички одлучио је да споразумно раскине уговор о сарадњи са стручним штабом на челу са тренером Симом Крунићем.

Руководство вицешампиона Србије, како се наводи у саопштењу, није задовољно оним што је приказано у досадашњем делу сезоне, а пре свега начином игре, који није у складу са традиционалним офанзивним стилом Радничког.

Како се додаје, клуб је већ "озбиљно приступио проналажењу адекватног кадровског решења, које ће одговорити изазовима који су пред Радничким".

- Више пута у прошлости истакнуто је да руководство Радничког захтева од стручног и играчког кадра да на терену у сваком тренутку искажу максимално залагање и играју на гол више. Ако нису спремни да покажу оно што се од њих тражи и на најбољи начин одговоре амбицијама које клуб богате традиције какав је Раднички гаји, спремни смо да променимо све оне који нису дорасли да одговоре тим изазовима - наводи се у саопштењу клуба с "Чаира".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације