Нападнути навијачи ТСЦ после меча с Војводином, клуб тражи хитно процесуирање

Бета

19. 08. 2019. у 16:34

Нападнути навијачи ТСЦ после меча с Војводином, клуб тражи хитно процесуирање

Илустрација фото: А. Станковић

Двојица су задобила повреде главе, због чега су пребачени у Ургентни центар у Новом Саду, где им је указана хитна медицинска помоћ
Фудбалски клуб ТСЦ из Бачке Тополе објавио је да су његови навијачи физички нападнути у недељу увече у Темерину и апеловао је на надлежне органе да што пре нађу и процесуирају починиоце.

- Неколико навијача ТСЦ нападнуто је у недељу увече у Темерину, по изласку из навијачког аутобуса, којим су се враћали са гостовања у Новом Саду. Двојица су задобила повреде главе, због чега су пребачени у Ургентни центар у Новом Саду, где им је указана хитна медицинска помоћ. Истовремено, нападнута је још једна група навијача ТСЦ, такође по доласку аутобуса у Темерин, и том приликом оштећен је један аутомобил - наводи се у саопштењу ТСЦ.

ТСЦ је подсетио да инсистира на фер-плеју и да осуђује сваки вид насиља, "за које не проналази оправдање у навијачким страстима".

- Навијачи ТСЦ за сада представљају релативно малу групу људи, који прате свој омиљени клуб. Клуб из Бачке Тополе има квалитетну сарадњу са својим навијачима и трудиће се да их заштити од неразумних напада - додаје се.

ТСЦ из Бачке Тополе је од ове сезоне члан Супер лиге и са Војводином после пет кола дели прво место на табели.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Mungi

19.08.2019. 17:47

Ovo je teška komedija.Navijači koji su plaćeni da navijaju iz drugog grada pošto u Bačkoj Topoli nemaju pristalica.

* КОМЕНТАР *

19.08.2019. 19:57

Јаки сланинари фирмаши ударили на "себи равне" !!!

МИСЛИШ?!

19.08.2019. 21:26

@* КОМЕНТАР * - Пре бих реко да су то БУРАЗЕРИ из Бачког Јарка, велике патриЈоте(иначе навијачи једног од два режимска недоношчета) пресрели тополчане. Узгред буди речено, "фирмаши" нису навијачи Воше, већ само буљумента кримоса са севера "Карађорђа" која уз благослов правосуђа и државе рекетира клуб. Сабери 2+2 како би сазнао коме одговара оваква "ћарлама"? Ко би то волео да посеје семе раздора у покрајини, нападајући БАШ Орбанове штићенике из Бачке Тополе?!?

Miladin

20.08.2019. 00:24

Kad budu gostovali Partizanu u 7. kolu hoce li im doci 2 autobusa navijaca iz Nove Pazove?