ПАРТИЗАН СЕ ДОГОВОРИО СА РИМСКИМ КЛУБОМ: Павловић у Лацију за 5.5 милиона евра!

М. Блажић

недеља, 18. 08. 2019. у 22:51

ПАРТИЗАН СЕ ДОГОВОРИО СА РИМСКИМ КЛУБОМ: Павловић у Лацију за 5.5 милиона евра!

Страхиња Павловић Фото: Н. Параушић

Млади штопер остаје у Хумској на позајмици до краја сезоне. Млади дефанзивац ће провести пет година на „Олимпику“, с тим што ће у првој остати у црно-белом дресу

ДУГО је Јувентус фигурирао као главни кандидат за нову средину суперталентованог штопера Партизана Страхињу Павловића, а онда је за само два дана цео посао завршио Лацио. Римљани су у суботу у току дана доставили званичну понуду, данассу обављени преговори, а већ у вечерњим сатима је могло да се констатује - Павловић ће потписати уговор са небеско-плавима, а Партизану ће на име обештећења припасти 5,5 милиона евра!

Сходно договору два клуба, који је аминовао и млади дефанзивац, Павловић ће по слову уговора провести пет година на “Олимпику”, с тим што ће у првој сезони носити дрес Партизана као позајмљени играч, а за то време ће му Римљани “ојачати” финансије до суме која му је загарантована по уговору који ће бити потписан сутра.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ПУБЛИКА ВЕЋ ЗА МОЛДЕ? Милош Вазура о могућности експресног преиначења одлуке УЕФА

Нема сумње да је Партизан направио одличан потез продајом младог штопера, имајући у виду финансијску ситуацију у клубу. Уједно црно-бели су дошли у ситуацију да могу да изманеврише и у супротном смеру када је прелазни рок у питању, с обзиром да би према договору врло брзо требало да буде уплаћена прва, највећа рата обештећења. Клуб из Хумске ће као и у случају одласка Николе Миленковића у Фиорентину остати без процената од наредне продаје Павловића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)