ВЕЧИТИ ИЗ ТРЕЋЕГ ШЕШИРА: Потенцијални шешири за жреб ЛЕ

В.Н.

недеља, 18. 08. 2019. у 08:47

ВЕЧИТИ ИЗ ТРЕЋЕГ ШЕШИРА: Потенцијални шешири за жреб ЛЕ

Зоран Тошић фото: М. Вукадиновић

Носиоци у најјачем шеширу се знају, све су то клубови који ће бити и фаворити за пролаз у шеснаестину финала

БЕЗ обзира на то што је познато тек 20 од 48 учесника Лиге Европе, занимљиво је прегледати и провизорне шешире у жребу за групну фазу који ће се одржати 30. августа.


Носиоци у најјачем шеширу се знају, све су то клубови који ће бити и фаворити за пролаз у шеснаестину финала. Црвена звезда је у случају неуспеха у плеј-офу за Лигу шампиона већ обезбедила групну фазу ЛЕ, док Партизан у двомечу очекује захтеван посао у двомечу са Молдеом. У провизорном жребу, у коме се рачунало да ће учествовати слабије екипе из плеј-офа за ЛШ и боље екипе у плеј-офу за ЛЕ, тренутно су "вечити" у трећем шеширу.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Милошевић: Немам ја шта да смирујем, Мркела ми је велики пријатељ


Партизан са коефицијентом18.000 (рачуна се стартни коефицијент у сезони, а не актуелни) само у некој сулудој теорији могао би да склизне у четврти шешир, док је Црвена звезда на дну трећег са коефицијентом 16.750. Црвено-беле у последњи шешир могу да избаце Бриж, Славија Праг или Динамо из Загреба ако буду елиминисани од ривала у плеј-офу за Лигу шампиона. Међутим, све то може да се потре ако испадну, рецимо, три фаворита у плеј-офу за Лигу Европе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)