ЦРВЕНА звезда би требало до петка да доведе једног од два крилна нападача, тренутно су у фокусу Амр Варда из ПАОК и Ламин Јало из Салернитане.


Варда (23) је египатски репрезентативац, прошле сезоне играо је у Атромитосу на позајмици и реч је о брзом играчу, веома добром "један на један".


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ИЗ КОЛОНЕ ТУГЕ ДО ЈУНАКА ЗВЕЗДЕ: Борјан има живот и фудбалску каријеру за роман


Солунски клуб не жели да га се одрекне у целости, већ да прода црвено-белима 50 одсто уговора са опцијом за првенство прече куповине. Спортски сектор црвено-белих нема дилему да би Египћанин био решење за бок, само се воде преговори око новца јер Грци траже више од милион евра.


С друге стране, 23-годишњи крилни нападач из Гамбије је био један од најбољих играча Серије Б у Салернитани, а и ову сезону је почео голом у Купу Италије. Веома је брз, снажан, може по потреби да игра и шпица. Може и лакше да се доведе.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Боаћијева магија за Борјанове одбране (ФОТО/ВИДЕО)


Црвено-бели планирају до краја прелазног рока да купе још једно крило и задњег везног, јер би клуб требало да напусте Ел Фарду Бен и Милан Родић, вероватно и један од нападача - Ричмонд Боаћи или Милан Павков.


Звезда ће против Јанг бојса осим новог крила бити јача и за нападача Томанеа који ће бити регистрован за плеј-оф јер се опоравио.