Тренер фудбалера Партизана, пред сутрашњи реваш меч 3. кола квалификација за Лигу Европе против турске Малатије, рекао је данас да је најважније да његов тим буде физички спреман и издржи притисак кој ће бити већи него у Београду

- Већ смо доста причали о овој утакмици, нема пуно тајни. Kао што ми све знамо о њима, тако они знају све о нама. Нећемо бити у прилици да у великој мери изненадимо ни ми њих, нити они нас. У овом моменту је најбитније да моји играчи буду спремни, физички пре свега, али и да издржимо психолошки притисак који ће бити већи него на утакмицу на нашем терену. Мислим да је то кључна ствар - рекао је Милошевић на конференцији за новинаре у Малатији.

Милошевић је истакао да у реваншу неће бити неких драстичних промена у игри.

- Чињеница је да смо све оно што смо планирали у великој мери остварили у првом мечу и немамо разлога да нешто коренито мењамо за овај меч. А да ли ћемо се вратити у одбрану? Ми то и да хоћемо не умемо - рекао је Милошевић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Фудбалери Партизана одрадили тренинг у Турској (ФОТО/ВИДЕО)

Шеф стручног штаба црно-белих нагласио је и да његов тим мора да заборави резултат из првог меча, победу са 3:1.

- Ми морамо потпуно да избришемо резултат из прве утакмице из главе, да меморишемо неке ствари које смо добро урадили, да пробамо да их поновимо, пробаћемо у одређеној мери и да изненадимо противника - навео је он.

Милошевић је упитан и да ли очекује реакцију навијача Малатије због начина на који је турски тим дочекан у Београду.

- Што се тиче публике, ја мислим да смо ми као клуб навикнути на толико ствари када је у питању публика да нас ништа не може изненадити, нити запрепастити. На све смо навикли, тако да ће бити битно само оно што се дешава на терену и то је најбитније од свега јер ћемо ту зависити искључиво од нас - рекао је Милошевић, кога су турски новинари питали да ли је пробао кајсије које су обележје Малатије.

- Обавестили су нас да су кајсије најбољи производ са ових простора, али их још нисмо пробали. Надам се да ћемо имати прилику да их пробамо - казао је Милошевић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Тренер Малатије пред нови дуел са Партизаном: Очекујте све другачије

Фудбалер Партизана Александар Шћекић рекао је да ће сутрашња утакмица бити тежа од оне у Хумској.

- Сви смо свесни да нас очекује тежа утакмица него што је била у Београду, али свесни смо свог квалитета, верујемо у себе и ако будемо прави као што смо били у Београду неће бити никаквих проблема - рекао је Шћекић.

Он је истакао и да у сутрашњем мечу није важно ко ће бити јунак, већ да тим буде једна целина.

Меч између Малатије и Партизана игра се сутра од 19 сати.