БЕНФИКА ЖЕЛИ ДА ПРОДА ЖИВКОВИЋА: Траже 20 милиона евра

Танјуг

14. 08. 2019. у 14:26

БЕНФИКА ЖЕЛИ ДА ПРОДА ЖИВКОВИЋА: Траже 20 милиона евра

Андрија Живковић Фото: Н.Скендерија

Статус Живковића је у рукама и познатог супер-агента Жоржа Мендеша, који ће покушати да направи трансфер у последње две недеље прелазног рока
Српски фудбалер Андрија Живковић, без обзира што има улогу резервисте у Бенфики, клуб из Лисабона може да напусти за 20 милиона евра, наводи лист "А Бола".

Живковић има уговор са "Орловима" до 2021. године, уз откупну клаузулу од 60 милиона евра, и Бенфика не жели да га се јефтино одрекне.

Исти извор пише да бивше крило Партизана ни ове сезоне неће имати значајну минутажу код тренера Бруна Лагеа, посебно што се касно прикључио екипи после Европског првенства за младе.

Статус Живковића је у рукама и познатог супер-агента Жоржа Мендеша, који ће покушати да направи трансфер у последње две недеље прелазног рока.

Ни позајмица није искључења, с обзиром да Бенфика може да преко одличних игара Живковића касније наплати тражено обештећење.

Живковић је на лето 2016. године стигао у Бенфику, али није наставио развој како су очекивали на стадиону Луж.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Zex

14.08.2019. 17:11

Na osnovu cega 20 miliona?Ne igra nije u formi,nek bude sretan ako dobije i pola sume!

Драган Р

14.08.2019. 20:56

@Zex - 20 милиона за Живковића нико неће да плати, ту сте у праву, али за вашу информацију паре од трансфера, колики год да буде, не добија Живковић већ клуб (Бенфика).