Технички директор Чукаричког Владимир Матијашевић рекао је да је његова екипа концентрисана само на двомеч са Молдеом у другом колу квалификација за Лигу Европа и да ће о наредној рунди размишљати тек ако његови фудбалери прођу даље.

Чукарички је на жребу у Ниону добио противника за треће коло квалификација за Лигу Европа, а то ће бити бољи из дуела грчког Ариса и кипарског АЕЛ-а.

- Тешко је причати унапред, не размишљамо уоште о мечевима треће рунде. Чукарички у претходна три наврата није успевао да прође ривале у другом колу, па ако буде разлога, причаћемо о Арису или АЕЛ-у, које одлично познајемо. Више бих волео да нам је неко од та два тима ривал у другом колу, али сада смо фокусирани само на мечеве против Молдеа - рекао је Матијашевић за клупски сајт.

Чукарички ће прву утакмицу против Молдеа играти у четвртак од 19 часова у Норвешкој, а реванш је седам дана касније у Београду.

- Све је сада на играчима и стручном штабу. Ако буде било разлога, а надамо се да ће бити тако, причаћемо о ривалу у трећем колу, али тек после двомеча против Норвежана - навео је Матијашевић.