Конте зове Коларова, Костић је алтернатива

С.И.

понедељак, 22. 07. 2019. у 14:48

Конте зове Коларова, Костић је алтернатива

Александар Коларов фото: ЕПА

Нови тренер клуба из Милана Антонио Конте жели да игра у формацији 3-5-2, па је капитен српских "орлова" играч по његовој мери

АЛЕКСАНДАР Коларов могао би да крене стопама пријатеља Едина Џеке и да дрес Роме замени Интеровим.


Нови тренер клуба из Милана Антонио Конте жели да игра у формацији 3-5-2, па је капитен српских "орлова" играч по његовој мери, јер није папрено скуп, а има искуство играња у Серији А.


Италијански медији истичу да је Конте покушавао да се договори са Иваном Перишићем око померања на место левог спољног, али да Хрват неће да игра на тој позицији, а уз то тражи и да оде из клуба. Затим су успостављени контакти са Коларовим, али сад Рома прави проблем, јер је љута због тога што двојица искусних играча желе у Милано. Обештећење Коларова, према информацијама, износи 15 милиона евра, иако му уговор истиче за годину дана. Ипак, реално је да Рома преполови цифру за левог бека, али ако до тога ипак не дође, један други Србин би могао да буде Контеов избор - Филип Костић.


Репрезентативац у Ајнтрахту покрива целу леву страну, Конте га је уживо гледао у мечу против Интера ове године и означио га је као потенцијално појачање. С обзиром на то да је Ајнтрахт недавно откупио Костића, питање је да ли би га продали за мање од 30 милиона евра.


Интер је на потезу, Коларов је током лета био виђен у Фенербахчеу, па је цео посао преко ноћи пропао, да би Рома објавила затим да се на Србина озбиљно рачуна.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације