ВЕЛШАНИН ПОСТАЈЕ НАЈПЛАЋЕНИЈИ ФУДБАЛЕР СВЕТА: Бејлу шест милиона месечно!

С.И.

понедељак, 22. 07. 2019. у 10:11

ВЕЛШАНИН ПОСТАЈЕ НАЈПЛАЋЕНИЈИ ФУДБАЛЕР СВЕТА: Бејлу шест милиона месечно!

Герет Бејл Фото: АП

Фудбалер мадридског Реала Герет Бејл, уколико одлучи да каријеру настави у Кини, постаће најплаћенији играч на свету

ПЕКИНГ Гуан учиниће Герета Бејла најплаћенијим играчем Кине у историји ако Велшанин из Реал Мадрида прихвати понуду вредну шест милиона долара месечно бруто!


После плаћеног пореза, персона нон-грата код Зинедина Зидана зарађивао би месечно нешто мање од четири милиона долара, односно дупло више него сада у Мадриду.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ШПАНЦИ ОСУЛИ ПАЉБУ ПО ЈОВИЋУ: Био је као сенка, хладан, изолован, појачање за Ц тим


- Бејл је веома близу одласка из Реала - рекао је тренер Мадриђана Зинедин Зидан. - Он је редовно на послу, али клуб полако завршава његов трансфер. И не постоји лични анимозитет између Герета и мене, већ се ради само о послу. Донели смо закључак да нешто променимо и он није у плановима.


Најзанимљивије је то што шпански медији, засад, ни не нагађају колико ће и да ли ће уопште Реал тражити обештећење за Бејла. Толико је Велшанин тврдоглавим ставом изнервирао председника Флорентина Переза да се претпоставља да ће Реал од Кинеза тражити највише 30 милиона евра само да би се посао завршио.


Бејлу је стало до новца, јер да није, већ би био у Бајерну, Јунајтеду или Пари Сен Жермену, а овако је тражио клуб који може да плати 20 милиона долара годишње и нашао Кинезе који ће му дати дупло више. Зато и не треба сумњати да ће нова станица Герета Бејла бити Кина, ако остану ови невероватни услови.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације