МОГУЋИ "камбек" Милоша Дегенека је ових дана најзанимљивија тема на "Маракани". Црвена звезда интензивно преговора са Ал Хилалом, јер жели да врати стаменог штопера са којим би била много јача у последњој линији пред важне битке за нови поход ка Лиги шампиона.

У овом, још незавршеном послу постоје неке сличности са случајем Боаћија, када је отишао па се вратио из Кине.

Клуб из Саудијске Арабије је у претходном периоду доживео реорганизацију, преузео га је нови спортски менаџмент, па је у тим, новим опколностима Дегенек добио сигнал да се на њега не рачуна, иако је претходних шест месеци био стандардан првотимац.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: САМО ЗВЕЗДА ПРЕКО 1.000: Актуелни шампион Србије освојио највише бодова од 2006. године

Као што је познато, Ал Хилал је Звезди платио 3,6 милиона евра и сада покушава да га прода и поврати што више уложених средстава. Међутим, правих понуда још нема, па је "у игру" ускочио српски шампион и затражио позајмицу. Црвена звезда је спремна да издвоји између 350.000 и 400.000 за годину дана, наравно, уз проценте од наредне продаје. Саудијци се још не изјашњавају, али су преговори у току и Звездине шансе све више расту.

Уколико се све коцкице поклопе и тимови постигну договор, Дегенек (25) би био капитално појачање. Његове способности и енергија су увек добродошли, само се треба сетити реванша у Салцбургу и његове битне улоге у историјском мечу за пласман у Лигу шампиона.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СЈАЈАН ГЕСТ ШАМПИОНА СРБИЈЕ: Звезда сноси трошкове повратка повређеног Литванца

Познато је и са колико је љубави и страсти доживљавао Звезду и црвено-бели дрес, па је приликом одласка често понављао да ће се једног дана вратити. Можда се то ускоро и деси.