НАЈБОЉЕ ИЗ ТИПА: Душан Ђорђевић, помоћни тренер Чукаричког, анализира најбољу лигу Србије

петак, 19. 07. 2019. у 16:49

НАЈБОЉЕ ИЗ ТИПА: Душан Ђорђевић, помоћни тренер Чукаричког, анализира најбољу лигу Србије

Александар Веселиновић и Душан Ђорђевић фото: М. Вукадиновић

Партизану неће да буде лако на незгодном терену Инђије. О Звезди је скоро све познато. Велики је фаворит за титулу. Спартак има добар тим
СПАРТАК – РАД
Гаћиновић се вратио на клупу Спартака, иако је ова екипа бележила одличне резултате на крају претходне сезоне. Спартак има добар тим, док се Рад редовно бори за опстанак.

Ц. ЗВЕЗДА – ЈАВОР
Јавор има новог стратега. О Звезди је скоро све познато. Велики је фаворит за титулу. „Костур“ тима је остао исти, а црвено-бели су због Европе већ ушли у такмичарски ритам.

ЧУКАРИЧКИ – НАПРЕДАК
Чукарички има нови стручни штаб, али је играчки кадар скоро непромењен и што је најважније, то су углавном фудбалери поникли у млађим категоријама клуба. Били смо убедљиви против Банантса у квалификацијама за Лигу Европе, а на исти начин ћемо да играмо и против Напретка. Наш ривал има новог тренера, било је промена и у екипи, а у питању је клуб који је годинама стабилан у свим сегментима.

МЛАДОСТ – РАДНИК
Тренер Миловановић напустио је Младост пре неколико дана, а клуб је у току прелезног рока остао и без доста искусних фудбалера. Радник има новог стручњака, а тим му је бољи него претходне сезоне.

ВОЈВОДИНА – МАЧВА
Лалатовић је стигао на клупу „лала“, дошло је много играча, ново је и руководство клуба, а амбиције су велике. Мачва је добра, а позната је по „тврдој“ игри.

ИНЂИЈА – ПАРТИЗАН
Инђија је стигла из Друге лиге. Има доброг тренера који је дуго у клубу, а у саставу није било великих промена. Партизану неће да буде лако на незгодном терену Инђије. Нисам сигуран какве су могућности црно-белих ове сезоне.

РАДНИЧКИ – ПРОЛЕТЕР
Раднички је претрпео промену на клупи, а довео је доста нових играча, повратника у српски фудбал. Познато је да клуб има велике амбиције. Новог тренера има и Пролетер, а тим му је сличан као претходне сезоне.

ПРЕДЛОГ РЕДАКЦИЈЕ
Спартак – Рад    1
Војводина – Мачва    1

Опширније у штампаном издању Типа или на www.тип.рс

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације