Фудбалери Чукаричког ће покушати на почетку Супер лиге против Напретка да наставе са добром игром коју су приказали у Европи, изјавио је члан стручног штаба Душан Ђорђевић.

- Сви смо свесни у клубу да су све очи упрте у нас после ова два меча у Европи и очекујемо да наставимо са офанзивним фудбалом, уз чињеницу да имамо много младих играча у тиму. Надамо се успеху против Напретка, уз свако уважавање противника - рекао је Ђорђевић на конференцији за новинаре.

Чукарички ће после две убедљиве победе над јерменским Банантсом на почетку квалификација за Лигу Европа играти са Напретком у првом колу српског првенства. Ђорђевић је истакао да екипа не сме да мисли на Молде, следећег ривала у квалификацијама за Лигу Европа.

- Не смемо да мислимо на Молде, само о Напретку, јер је то изузетно битна утакмица за нас на почетку првенства - навео је помоћни тренер екипе са Бановог брда.

Додао је да је прерано да Самјуел Овусу буде у тиму после учествовања са репрезентацијом Гане на Купу афричких нација, али да га очекује у четвртак против Молдеа.

Капитен тима Марко Доцић казао је да екипа жели да настави где је стала у Европи.

- Почиње оно за шта смо се спремали месец и по дана. За прво коло Супер лиге имамо не баш лаганог противника. Напредак је добра екипа, са новим стручним штабом, са доста искусних играча. Наставићемо тамо где смо стали, покушаћемо да и у овој утакмици будемо офанзивни и пробаћемо да испунимо све захтеве које је тренер ставио пред нас - казао је Доцић.

Утакмица ће се играти у суботу од 20.00 на Бановом брду.