ТРАВА је на “Карађорђу”, чека се “плејмејкер”. Новосађани су данас, после пет дана рада, поставили и последњу траку травнате подлоге на ласерским вођицама специјално “испеглан” терен, који је такође обогаћен са 35 прскалица, уместо досадашњих 12.

Пошто је, како стручњаци истичу, неопходно бар две недеље да се трава “прими”, за очекивати је да ће Војводина своју прву утакмицу у новој сезони на “Карађорђу” одиграти у трећем колу против Рада.

С друге стране, Управа Војводине је вечерас такође завршавала посао везан за ангажовање новог, искусног плејмејкера, који би требало да заузме позицију уместо Немање Човића. Он је пре пар дана успешно оперисао колено у Италији, па ће због тога имати дужу паузу и одсуство са терена.

-Могу једино да потврдим да Никола Лазетић, наш спортски директор, уз подршку Управе на челу са Војиславом Гајићем и Душаном Бајатовићем, надамо се успешно завршава договор са централним везним играчем који ће за нас представљати истинско појачање. Прелазни рок је до краја августа и могуће је да доведемо још једно појачање- каже Љубомир Апро,члан УО.