МИРОСАВЉЕВИЋ ПРЕЗАДОВОЉАН: Све је било сјајно

А.Ш.

среда, 17. 07. 2019. у 21:30

МИРОСАВЉЕВИЋ ПРЕЗАДОВОЉАН: Све је било сјајно

Ненад Миросављевић и Владимир Матијешевић Фото Н. Параушић

Чукарички је у Јерменији остварио једну од најубедљивијих победа када су у питању гостовања српских клубова после распада СФРЈ, понудио леп и офанзиван фудбал и неколико младих фудбалера

"ОСМИЦА" у двомечу са Банантсом најлепша је најава двобоја са Молдеом. Чукарички је у Јерменији остварио једну од најубедљивијих победа када су у питању гостовања српских клубова после распада СФРЈ, понудио леп и офанзиван фудбал и неколико младих фудбалера, а права моћ овог тима најбоље ће се видети у суботу (старт Суперлиге са Напретком у Београду) и у четвртак (први меч нове рунде квалификација за Лигу Европе у Норвешкој.

- Утисак је феноменалан. Чукарички је први пут остварио два тријумфа против неког тима у Европи, а то нам није успевало ни кад смо играли на пример против тима из Андоре. Презадовољан сам игром, резултатом, приступом... - одушевљен је спортски директор Ненад Миросављевић.

Комплименти стижу са свих страна, али у клубу не дозвољавају ником да полети, јер је сезона тек почела.

- Нисам изненађен, али можда нисам баш одмах очекивао овакве партије и резултате. Ипак је дошло до промене тренера (Александар Веселиновић), кратак је био период упознавања. Не бих, ипак, много да хвалим, идемо из утакмице у утакмицу, спремни и на евентуалне падове. Има(ће)мо много разумевања, с обзиром да смо веома млада екипа.

Миросављевић није ни поменуо Молде:

- Имамо пре свега меч против Напретка, који нам је много важнији. Сада је најбитније да добро почнемо и у домаћем првенству.

У међувремену, на Бановом брду очекују повратак репрезентативца Гане Самуела Овусуа, али и опоравак Асмира Кајевића, Стефана Величковића и Марка Шарића.

СКАУТИ СА ЕП ИМАЛИ ШТА ДА ВИДЕ

У Јеревану је у току ЕП за играче до 19 година. Много скаути били су у ложи стадиона Банантса. И имали су шта да виде међу многобројним младим играчима тима са Бановог брда.

- Ми знамо њихове квалитете, а сада су упали у очи многим клубовима. Пре свега мислим на Тедића, Видосављевића, Шапића, Ковача, Ђорђевића, Никчевића, Бирманчевића... Коментари су заиста били врло позитивни - преноси Миросављевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације