Тренер ТСЦ: Спремни смо за деби у Супер лиги

Бета

среда, 17. 07. 2019. у 18:52

Тренер ТСЦ: Спремни смо за деби у Супер лиги
Тренер фудбалера ТСЦ из Бачке Тополе Золтан Сабо рекао је данас да његова екипа спремно дочекује деби у Супер лиги Србије

Тренер фудбалера ТСЦ из Бачке Тополе Золтан Сабо рекао је данас да његова екипа спремно дочекује деби у Супер лиги Србије.

"Имамо иза себе шест недеља квалитетних припрема. Појачања која смо довели брзо су се уклопила, изузимајући Борка Дуроњића, који је стигао тек пре две седмице и коме треба још мало времена... Све у свему, можемо да будемо веома задовољни припремама, као и пријатељским утакмицама које смо одиграли у том периоду. Верујем да спремни дочекујемо деби у Супер лиги", рекао је Сабо.

Фудбалери Бачке Тополе и Вождовца ће у петак од 20.00 отворити сезону 2019/2020. у Супер лиги Србије.

Сабо је навео да је пред његовом екипом сезона у којој нема слабог противника и истакао да је свима јасно да ће свака утакмица бити тешка.

"Али, верујем у наше момке и нашу организацију и мислим да за ТСЦ неће бити проблема ни у овом првенству, ни у будућим првенствима", навео је Сабо.

Што се тиче предстојеће утакмице на стадиону Вождовца, који има вештачку траву, Сабо је рекао да за ТСЦ та подлога није непознаница, да су и они тренирали у Фудбалској академији ТСЦ на таквој подлози.

"Специфична је атмосфера на стадиону Вождовца, близу терена су трибине и ја очекујем једну лепу фудбалску представу у којој бисмо ми могли да остваримо победу или одиграмо нерешено", рекао је Сабо.

У екипу ТСЦ су у летњем прелазном року дошли Срђан Грабеж из Бачке, Горан Антонић из јерменског Алашкерта, Бојан Балаж из Партизана, Јанко Тумбасевић из Младости, Барна Антал из румунског Чиксереда и Борко Дуроњић из Вождовца.

ТСЦ је на крају прошле сезоне изборио пласман у Супер лигу Србије са првог места у Првој лиги Србије, низом без пораза у другом делу сезоне.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације