УРАДИЋУ СВЕ ШТО ТРАЖИТЕ: Породица и Манчини првог дана са Михајловићем на лечењу

В.Н.

среда, 17. 07. 2019. у 20:32

УРАДИЋУ СВЕ ШТО ТРАЖИТЕ: Породица и Манчини првог дана са Михајловићем на лечењу

Михајловић са супругом Аријаном Фото Инстаграм

Тренер Болоње Синиша Михајловић биће дисциплинован у жељи да победи леукемију. Ако све буде у реду, вратиће се на посао за три месеца

СИНИША Михајловић је почео лечење од леукемије на болоњској клиници за хематологију "Санта Орсола", а локални лист "Коријере ди Болоња" испратио је из својих извора како је протекао први дан у болници.

Тренера Болоње и некадашњег фудбалског аса су на клиници за хематологију у соби прво дочекали чланови најуже породице, али и најбољи пријатељ из Италије, Роберто Манчини, селектор "азура" са којим је Михајловић играо у Сампдорији и Лацију, а касније су сарађивали и у Интеру.

Међутим, број посетилаца ће се, када почну терапије, у наредним данима значајно смањити, само ће неколицина људи моћи да посети нашег аса. "Коријере ди Болоња" открива да ће Михајловић бити смештен у посебној соби, скоро стерилно чистој, јер у њу неће моћи да допре ни спољашњи ваздух.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: МИХА ТРИ НЕДЕЉЕ У БОЛНИЦИ: Леукемија може да се победи

Лист открива да је Михајловић од првог дана одлучио да буде дисциплиновани пацијент и да жели да победи леукемију.

- Ви кажите, ја ћу све да урадим - поручио је кратко Михајловић.

Италијански новинари наводе да ће, према најбољем сценарију, Синиша Михајловић моћи да се врати својим редовним тренерским обавезама на клупи Болоње најраније за три месеца ако све буде у најбољем реду. Поштујући приватност свог тренера, и навијачи Болоње су одлучили да се не окупљају испред болнице "Санта Орсола", а клуб је одлучио да се повремено, званичним саопштењима, огласи о здравственом стању свог тренера.

Иначе, Михајловићева супруга Аријана и ћерка Викторија су послале по један емотикон у облику срца као одговор на поруку са званичног инстаграм-профила Црвене звезде која је гласила: "Синиша, победи!"

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НАВИЈАЧИ ЗВЕЗДЕ УЗ МИХУ И КУЗМИЋА: Посебне поруке за Синишу и Огњена (ВИДЕО)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Dex

18.07.2019. 10:54

Da li ova naša bolesna deca imaju sve uslove kao Miha? Izdržite deco, pisaće neko i o vama !

Sumadija

18.07.2019. 14:19

@Dex - Naravno da u Tvom komentaru ima istine, ali o njemu se piše svaki dan jer je javna i poznata ličnos, a uslove mu obezbedjuje i slava koju je stekao a i novac koji je zaradio. Nije od nas uzeo pare, to su njegove, šta reći za pevaljke i pevače, ogromno i enormno bogatstvo stekli tako što su im se prodavale ploče, odlazilo na koncerte, cd, pevanje po svadbama, danas pročitate kako je jedan fudbaler prodat za 30, 50 miliona, pa da li je to normalno? Nije, al...