Наполи купује репрезентативца Северне Македоније

Бета

17. 07. 2019. у 16:53

Наполи купује репрезентативца Северне Македоније

Елиф Елмас фото: ЕПА

Трансфер Елифа Елмаса из Фенербахчеа у Наполи износи 18 милиона евра, а 19-годишњи Македонац ће, према најавама, добити петогодишњи уговор и плату од милион и по евра по сезони
Фудбалски репрезентативац Северне Македоније Елиф Елмас до краја седмице прећи ће из Фенербахчеа у Наполи, најавио је председник италијанског прволигаша Аурелио де Лаурентис.

Како су пренели македонски медији, Де Лаурентис је рекао да би посао требао да се заврши до краја недеље, после чега следе лекарски прегледи и промоција македонског везног фудбалера.

- То је истина - рекао је Де Лаурентис на питање италијанских медија да ли је ово седмица када ће Марко Рог напустити Наполи, а Елмас доћи из Фенрбахчеа.

Трансфер Елмаса у Наполи износи 18 милиона евра, а 19-годишњи Македонац ће, према најавама, добити петогодишњи уговор и плату од милион и по евра по сезони.

Према ранијим наводима, Фенербахче продаје Елмаса, са којим је 2017. потписао петогодишњи уговор, како би могао да покрије дугове. Спекулисало се да су за македонског фудбалера били заинтересовани клубови из Енглеске и Шпаније.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације