Нејмар жели излаз из ПСЖ, Тухел: Нешто се дешава...

Агенције

среда, 17. 07. 2019. у 14:52

Нејмар жели излаз из ПСЖ, Тухел: Нешто се дешава...

Нејмар фото: Н. Параушић

Знам за његову жељу још пре Копа Америке. Све је чисто између њега и мене, али нешто се дешава на реалицији клуб – играч – рекао је тренер “светаца”
Најбољи фудбалер Пари Сен Жермена Нејмар изразио је жељу да напусти клуб још пре месец дана, изјавио је тренер Томас Тухел.

Тухел је открио да је Нејмар такву одлуку донео пре Копа Америке, такмичењу које је пропустио због повреде и да постоје одређене несугласице са челницима "светаца".

- Знам за његову жељу још пре Копа Америке. Све је чисто између њега и мене, али нешто се дешава на реалицији клуб – играч. Увек сам разочаран када фудбалер касни на тренинге, али сада радимо заједно, он је овде. Не знам шта се дешава, ако је у свлачионици, он је мој играч. Наравно, радићу са њим, морам да се прилагодим свакој ситуацији и морам да будем флексибилан – рекао је Тухел.

Бразилски нападач се највише доводио у везу са Барселоном, слао је и "позитивне сигнале" да се трансфер реализује, али Парижани траже огроман новац, а не размену играча као што је Барселона нудила Филипеа Кутиња и Усмана Дембелеа.

Очекује се да Нејмар у понедељак отпутује са екипом из Париза на турнеју по Кини.

- Нејмар се у понедељак вратио и он ће, као и остали фудбалери, бити подвргнут тестирањима. Морамо да имамо резултате како бисмо направили планове, остали играчи су тренирали недељу дана више како би били спремни да играју, а Нејмар ће бити спреман за тренинге - навео је тренер Пари Сен Жермена Томас Тухел.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)