НЕНАДМиловановић, који 15. августа пуни 50 година, није више тренер Младости из Лучана. Он је после пет и по година проведених на клупи овог тима одлучио да поднесе оставку, само четири дана пред старт нове сезоне у Суперлиги. Како су "Новости" пре три недеље већ најавиле, искусни стручњак ће постати селектор младе репрезентације Србије која је недавно на Првенству Европе у Италији доживела прави фијаско.

Миловановић ће тако покушати да после Горана Ђоровића, чији се извештај о дебаклу "орлића" на ЕП још чека у ФСС, врати младу селекцију на место од угледа. Прва следећа прилика су квалификације за ново Првенство Европе које ће се у јуну 2021. године играти у Словенији и Мађарској. "Орлићи" су у групи са Пољском, Русијом, Бугарском, Летонијом и Естонијом.

- Одлазим после више од пет година са места шефа стручног штаба Младости и мој нови задатак биће рад са млађим категоријама клуба из Лучана - кратко се огласио Миловановић, иако је више него јасно да је због природе посла који га чека у ФСС он морао да напусти први тим екипе из Лучана.

Нови тренер Младости из Лучана биће Горан Станић доскорашњи помоћник Ненада Миловановића