ПАРТИЗАН ОДРЖАО РЕДОВНУ ГОДИШЊУ СКУПШТИНУ: Дуг није већи од 22 милиона евра

М.Б.

понедељак, 15. 07. 2019. у 19:01

ПАРТИЗАН ОДРЖАО РЕДОВНУ ГОДИШЊУ СКУПШТИНУ: Дуг није већи од 22 милиона евра

Фото: Н.Параушић

Председник Партизана Милорад Вучелић каже да је највише клупско тело обавештено о висини дуга који је верификован од свих државних и надлежних органа

РЕДОВНА годишња седница скупштине фудбалског клуба Партизан донела је дискусије на многе актуелне теме, а највише речи било је финансијској ситуацији, прелазном року, припремама за почетак такмичења на домаћој и међународној сцени...

Председник Милорад Вучелић каже да је највише клупско тело обавештено о висини дуга који је верификован од свих државних и надлежних органа.

-Дуг је врло прецизан и едвидентиран и износи између 21.5 и 22 милиона евра. Ревизорске куће су пре четири године утврдиле да је дуг Партизана преко 15 милиона евра. Медјутим скривена документација и разни други неразрешени спорови пре свега око Андрије Живковића су довели до тога да је очигледно дуг био око 22 милиона - истакао је Вучелић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: МИЛОШЕВИЋ ЗАДОВОЉАН ПРИПРЕМАМА: Нисам погрешио што сам дао шансу Суми и Ожеговићу

Први човек клуба из Хумске је поменуо и остале теме које су се нашле на “тапету” Скупштине.

-Причали смо о свим проблемима, медијским нападима на Партизан, као и о припремама за такмичење, прелазном року. Прошлу сезону смо играли слабије од очекиваног и с обзиром на све имамо разлога и за задовољство и за бригу и за самокритику.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације