МИЛОШЕВИЋ ЗАДОВОЉАН ПРИПРЕМАМА: Нисам погрешио што сам дао шансу Суми и Ожеговићу

М. Блажић

недеља, 14. 07. 2019. у 19:26

МИЛОШЕВИЋ ЗАДОВОЉАН ПРИПРЕМАМА: Нисам погрешио што сам дао шансу Суми и Ожеговићу

Славље Партизана Фото: М. Вукадиновић

У потпуности смо испунили зацртани план када је у питању физички и техничко тактички део. Мислим да смо успели да остваримо максимум на том плану - рекао је тренер Партизана

ДВЕ победе, по реми и пораз биланс су Партизана током 11-дневних припрема у Словенији. Резултати остварени на Похорју неће имати никаквог утицаја на оно много важније што чека црно-беле почевши од првенствене премијере против Инђије за шест дана. Управо је све остало што се крије испод површине за тренера Саву Милошевића много важније од простих бројки, победа и пораза.


- У потпуности смо испунили зацртани план када је у питању физички и техничко тактички део. Мислим да смо успели да остваримо максимум на том плану. Тренери кажу да када учиниш 70 одсто предвиђеног припреме су успешне, а ми смо завршили много изнад тога - истиче Милошевић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Милошевић о Михајловићу: Све може да се победи у животу


Јасно је, наравно, шефу струке клуба из Хумске да ће све бити другачије већ од недеље и управо због тога чврсто стоји на земљи и не жели да се размеће великим обећањима.


- Могу да обећам да ћемо дати све од себе, а за колико ће то бити довољно не знам. То је све шта би било кад би било, основни задатак је да из екипе коју имамо извучемо максимум. Сигурно да нам у овом тренутку недостају још три, четири играча. У којој мери ћемо испунити све захтеве зависи од фонда играча. Тренутно је мањи него када смо завршили сезону и са овим играчким кадром ће бити јако тешко издржати на сва три фронта. Још чекамо нека појачања свесни да није лако, јер много раније почињемо сезону од остатка Европе.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ПАРТИЗАН СТИГАО ДВА ГОЛА МИНУСА ПРОТИВ ПАКШИЈА: Остојић поправио утисак


Осврнуо се Милошевић на крају на чињеницу да Сејдуба Сума изгледа све боље на терену.


- Сума се вратио са жељом да се докаже. Не желим да се бавим са оним што је било пре мене када је он у питању. Осећао сам потребу да онима који су били на позајмици пружим шансу. Већ сада знам да нисам погрешио што сам дао шансу Суми и Ожеговићу, апсолутно заслужују да буду ту - закључио је стратег црно-белих.


БЕЗ ПЛАНА ЗА РИКАРДА
НАЈБОЉИ стрелац Партизана из прошле сезоне Рикардо Гомеш и даље се налази ни на небу ни на земљи с обзиром на то да у ишчекивању трансфера није одиграо ниједан минут на четири провере током припрема у Словенији. - Да будем искрен не знам шта ће бити са Рикардом. У овом моменту немам план, ако буде требало да се реализује мој план ја ћу га брзо смислити.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације