ЧУКАРИЧКИ одличан, Црвена звезда безбрижна, Нишлије у проблемима. То је оцена српског селектора Љубише Тумбаковића, који је на старту европске приче уживо гледао одличне "брђане".


- Интересантна је била утакмица, ако се зна да је Чукаричком прва у сезони. Кренули су амбициозно, мало нервозно, јер није било позитивног резултата који је игром заслужен пре прве лопте у мрежи Банантса. Касније је ушао Бирманчевић, размрдао их и унео нешто интересантно, што је на крају резултирало. Победа је заслужена, могла је да буде и убедљивија.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Матијашевић: Не бринем за будућност Чукаричког


Црно-бели форсирају младе играче: Тедића (19), Бирманчевића (21), Видосављевића (18), Ковача (20)...


- Сви су били добри, није ни Богосавац много старији. Амбициозни су, послали су лепу слику.


Остале српске екипе нису постигле гол - Црвена звезда је ремизирала са Судувом у Литванији (0:0), Раднички је поражен од Флоре у Естонији (2:0).


- Црвена звезда је убедљива, улази полако у ритам такмичења. Не постоји проблем. Раднички је морао да оствари бољи резултат. Гледао сам готово целу утакмицу, видео оба гола која су примили, очекивао сам много више.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЧУКАРИЧКИ УБЕДЉИВ: Млади "брђани" већ жестоко гризу


Гледаће уживо мечеве кад год буде могао:


- Све што будем могао да стигнем и што је реално.


Друштво су му правили Зоран Мирковић и Александар Јанковић. На промоцији је као један од задатака најавио жељу да убеди Мирковића да уђе у стручни штаб "орлова".


- Тешко иде - уз осмех је поручио селектор на одласку са Бановог брда...