Матијашевић: Не бринем за будућност Чукаричког

Бета

12. 07. 2019. у 14:53

Матијашевић: Не бринем за будућност Чукаричког

Владимир Матијашевић фото: М. Вукадиновић

Створили смо много шанси, искористили три, могли и много више. Момци морају да схвате да посао није готов - рекао је технички директор „Брђана”
Технички директор Чукаричког Владимир Матијашевић изјавио је да је утакмица против Банантса показала да нема бриге за будућност тог фудбалског клуба.

- Играли смо офанзивно, против ривала којег нисмо смели да потценимо, никога данас није лако победити. Опет, створили смо и много шанси, искористили три, могли и много више. Момци морају да схвате да посао није готов - рекао је Матијашевић за сајт клуба.

Чукарички је у четвртак увече победио јерменски Банантс 3:0 у првој утакмици првог кола квалификација за Лигу Европа. Матијашевић је навео да су на њега највећи утисак оставили играчи и публика, које је било око три хиљаде на Бановом брду.

Додао је да га је забринуо велики број пропуштених шанси и да екипа ни после 3:0 није сигурна у пролаз и истакао да се иде на победу и у реваншу у Јеревану.

- За наш клупски фудбал то би било супер. Ето, видите да је Раднички поражен у Естонији, али искрено се надам да ће се Нишлије консолидовати, да ће боље играти и успети да елиминишу Флору, што им од срца желим. Исто тако, волео бих да и Црвена звезда и Партизан што даље прођу, за добробит свих нас који радимо у српском фудбалу - казао је Матијашевић.

Чукарички је током лета напустио Огњен Мудрински, а очекује се одлазак и Мирослава Богосавца и Самјуела Овусуа.

По речима директора, има интересовања и за друге играче, али је највише позива било због њих двојице.

Матијашевић је рекао да Чукарички ради на довођењу једног или двојице играча, пре свега на позицији центарфора.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације