Арнаутовић у свом стилу: Новинари у Европи пуно причају

Тањуг

петак, 12. 07. 2019. у 11:25

Арнаутовић у свом стилу: Новинари у Европи пуно причају

Марко Арнаутовић и Бане Ивановић фото: Н. Параушић

Британски медији пренели су да је Вест Хем био приморан да пристане на "ужасну понуду" јер је играч упорно инсистирао на одласку, али и јер нико више "није желео да га види" у лондонском клубу
Аустријски фудбалски репрезентативац, српског порекла, Марко Арнаутовић критиковао је европске медије незадовољан третманом и писањем око његовог трансфера у кинески Шангај СИПГ.

Шангај је довео Арнаутовића за 25 милиона евра, а британски медији пренели су да је Вест Хем био приморан да пристане на тако "ужасну понуду" јер је играч упорно инсистирао на одласку, али и јер нико више "није желео да га види" у лондонском клубу.

- Новинари много причају, а не знају. Нису са тимом, не тренирају и не играју са мном, али много пишу о мени у Европи. Не знам како је у Кини, али у Европи се много прича о мени - рекао је Арнаутовић на промоцији у редовима кинеског првака.

Арнаутовић ће, према писању медија, у Кини зарађивати чак 300.000 евра недељно.

- Лако је, ја сам играч који даје целог себе за тим. Браним клуб и све у њему. Спреман сам, целог живота сам преузимао изазове и притисак. Могу да се носим са тим - самоуверен је Арнаутовић.

Арнаутовић се у Шангају, на чијој клупи седи Португалац Витор Переира, придружио Бразилцима Оскару и Хулку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације