Тренер фудбалера Радничког из Ниша Симо Крунић рекао је да је његовој екипи веома тешко пао данашњи пораз од Флоре, да их је срамота и истакао да ће у ревашу морати да иду на све или ништа.

- Јако тешко нам је пао овај пораз. Мислим да је утакмица била изједначена до тог првог гола, после тога смо покушали да се вратимо, али смо примили и други... Нисмо добро играли. Показало се да је Флора у овом моменту спремнији противник, нама је мало понестало снаге у последњих 15-20 минута, доста смо конфузно деловали пред крај утакмице - рекао је Крунић новинарима после утакмице у Талину.

Фудбалери Радничког изгубили су од Флоре у гостима са 2:0, у првој утакмици првог кола квалификација за Лигу Европа.

- Понављам, пресудио је тај гол из прекида. Покушали смо да се вратимо, нисмо успели... Верујте да нас је срамота због овог пораза - рекао је Крунић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ПОРАЗ НИШЛИЈА: Раднички се са два гола заостатка враћа из Естоније

- Нама је ово прва утакмица у сезони и нормално да доста ствари није функционисало, али нисмо издржали последњих 20 минута. Тражим кривицу у нама, ми смо криви за пораз - додао је он.

Реванш је наредне недеље на Чаиру.

- Морамо да идемо на све или ништа. Морамо да се 'вадимо' пред нашом публиком где ћемо сигурно играти много боље и где ћемо тражити своју шансу да окренемо овај резултат - рекао је Крунић.

Фудбалер Радничког Милан Бојовић казао је да нико у његовом тиму није очекивао овакав резултат.

- До 73. минута смо играли егал, мислим да нам нису створили неки шансу, осим оне једне контре... Изгубили смо, али нисмо рат. Остаје нам да се консолудујемо и да покушамо да преокренемо у нашу корист и да обрадујемо своје навијаче. Даћемо све од себе да тако и буде - рекао је Бојовић.