ПАРТИЗАН је 9.јула, нешто мање од два месеца од доношења одлуке (14.маја) добио одлуку Фудбалског савеза Србије о признавању титуле Црвеној звезди из 1946. што је натерало потпредседника црно-белих Владимира Вулетића на оштру реакцију.


- Ова одлука у доброј мери рађа извесне недоумице и сумње у намере и тензије које у целини може да произведе. Сумње су многобројне. ФК Партизан добио је копију, не и формалну одлуку да је примио и потписао је извесни Едо Јањевић. И то 15. маја, дан касније. Партизан је 29. маја послао писани допис ФСС у ком захтева да као заинтересована страна добије ову одлуку званично. У одлуци стоји да је одлука израђена 14. маја, да ју је Едо Јањевић примио 15. маја, а Партизан ју је примио 9. јула! Шта је то што је определило да ФСС ову одлуку недоношче крије, не објављујући је у гласнику и крије од Партизана и поред званичног захтева - процените сами.

Прочитајте још ДУГ НЕ ПРЕЛАЗИ 21 МИЛИОН: Потпредседник Партизана говорио о бројним актуелним темама у клубу и српском фудбалу

Потпредседник црно-белих је најавио да ће се „рат“ по овом питању наставити.

- Порођајне муке овом одлуком нису завршене, чека нас царски рез, и то без епидурала. Партизан ће се суочити са овиме речима Јаше Томића: Нека је проклет свако, ко хоће рата лакомог, пустог и воли крв, али нека је проклет и онај који рата неће, када га газе брутално као ситну црв – закључио је Вулетић.