Тренер Манчестер јунајтеда Оле Гунар Солскјер рекао је да фудбалер Пол Погба "никада није био проблем" и да медији имају нешто против њега.

Погбин менаџер Мино Рајола рекао је да 26-годишњи фудбалер жели да напусти “Олд Трафорд” и да се нада да ће што пре доћи до решења које ће задовољити све стране.

Погба, који је у јуну рекао да је право време за нови клуб, отпутовао је са екипом на предсезонску турнеју по Аустралији, Сингапуру и Кини.

Манчестер јунајтед је почетком недеље на друштвеним мрежама објавио видео снимак играча како шетају Пертом, али се од музике у позадини не чује препирка Погбе и Џесија Лингарда. Дефанзивац Линделоф је брзо стао између њих, а затим је ставио руку на Погбино раме, па су сви наставили шетњу.

- То је агенда против Пола, он је сјајан, велики је професионалац, никада није био проблем, има златно срце. Џесијеву и Полову шетњу су приказали као свађу два момка. Знам да сте овде да продајете новине и приче, али то је ништа, нема проблема међу играчима. Сви су професионални. Припреме су до сада биле веома, веома добре - рекао је Солскјер, пренели су британски медији.

Менаџер “ђавола” је рекао да у клуб није стигла ниједна понуда.

- Не могу да седим и причам о Полу и о томе шта његови менаџери причају. Он има још неколико година уговора и фантастично ради - додао је норвешки тренер.

Солскјер је рекао да је Јунајтед дао голману Давиду де Хеи побољшану понуду за нови уговор како би остао на “Олд Трафорду” и да верује да ће клуб то да заврши.