Томанеов уговор на суду у Португалији

В. Н.

недеља, 07. 07. 2019. у 13:33

Томанеов уговор на суду у Португалији

Томане Фото: ФК Црвена звезда

Тондела је, наводно, покушала да превари Гимараеш (35 одсто власник уговора) и Ароуку (15 одсто власништва) јер је пријавила да је трансфер само 250.000 евра
ПОРТУГАЛАЦ Томане потписао је уговор са Црвеном звездом која је за њега платила обештећење 800.000 евра али ће се овај случај наћи на суду у Португалији, пише "Абола".

Тондела је, бар према писању листа, покушала да превари Гимараеш (35 одсто власник уговора) и Ароуку (15 одсто власништва) јер је пријавила да је трансфер само 250.000 евра.

Гимараеш и Ароука су тужили Тонделу, а с обзиром да су у данашње време трансфери транспарентни видећемо какав ће расплет бити на суду.


Председник Управног одбора Аруке Жоел Пињо имао је шта да каже о трансферу Томанеа после јучерашњег пријатељског меча са Виторијом Гимараеш.

- Ја не могу да разумем да је Тондела одбила предлог Виторије Гимареаш да за 500.000 евра прода 50 посто права на Томанеа. А затим је прихватила 250.000 евра за комплетан посао - поручио је први човек Аруке.


Подсетимо, из Тонделе су више пута истицали да је Томане желео само у Звезду. За сада, нема никаквих назнака да би београдски црвено-бели могли да на било какав начин одговарају због овог спора португалских клубова.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Saša

07.07.2019. 18:03

Brate oko ovog igrača tolika prašina se diže i toliko se piše. Ako bude upola dobar koliko se o njemu piše biće ok. Sve u svemu prosek od igrača kao i ostali stranci koji su došli. Marko Marin i Gregor Kanga izmislili fudbal za sve ove koji su prodefilovali. Sportski pozdrav!