Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је утакмица с кипарским Аполоном била још једна добра провера за његову екипу, али је и истакао да црвено-бели имају проблема с прекидима.

- Била ја ово добра утакмица. Ово је још једна провера с одличним противником. Генерално сам задовољан стварима које смо радили и које ћемо имплементирати у игру. Било је и доста ствари које треба исправити - рекао је Милојевић, објављено је на клупском сајту.

Фудбалери Звезде одиграли су нерешено 1:1 с Аполоном у пријатељској утакмици на припремама у Аустрији.

- Могу да будем задовољан како су моји играчи истрчали. И овог пута желели смо да појединим фудбалерима дамо већу минутажу како бисмо имали четири дана да одморимо и припремимо наредну утакмицу. Предстоје нам још две провере до краја припрема, поделићемо их тако да сви играчи играју по 90 минута - рекао је Милојевић.

Прочитајте још ЗВЕЗДА ИГРАЛА НЕРЕШЕНО ПРОТИВ АПОЛОНА: Милуновић у 90. донео реми

Оба гола на овој утакмици виђена су после прекида.

- Имамо проблем с офанзивним прекидима. Данас је конкретно био случај тај да смо на полувремену променили лопте и да су оне у наставку игре биле много лакше. Још су тешке ноге и можда није концентрација у сваком моменту на врхунском нивоу, али то је сегмент игре на којем доста радимо. Исти је случај и са дефанзивну прекидима, много лако правимо фаулове, али опет бих то приписао недостатку концентрације - додао је тренер Звезде.

Нова провера црвено-беле очекује 29. јуна у Салцбургу против руског Зенита.