Први човек Радничког из Ниша Ивица Тончев био је веома задовољан након жреба за друго коло квалификација за Лигу Европу који је његовом тиму доделио Ајнтрахт из Франкфурта, под условом да на старту елиминише Флору из Талина.


"Велики клуб се постаје и враћа се на старе стазе играњем великих утакмица. Срећан сам што смо извукли Ајнтрахт, јер да би се Раднички вратио на старе стазе мора да игра овакве утакмице. Када сам се вратио у Ниш обећао сам мојим суграђанима и навијачима клуба да ће Раднички играти велике утакмице, а надам се да ће то бити већ сада, ако будемо прошли прво коло против Флоре", изјавио је Тонцев.

Он је додао да ће се о евентуалној утакмици против Ајнтрахта дуго причати.

"Овако велики клуб није дошао у Ниш још од 1982. године. Тада смо играли са Хамбургом полуфинале Купа УЕФА, а сада можемо да играмо са Ајнтрахтом, који је играо полуфинале овог истог такмичења. Не бих био задовољан да смо извукли неког противника за кога би рекли да је лак. Волим да играмо велике и тешке утакмице. Господин Лалатовић је већ почео да припрема нашу екипу за излазак у Европу. Мислим да ћемо бити јачи него што смо били прошле године и да ћемо имати шта да покажемо", рекао је Тончев.