ТЕСТ из математике можда у Србији може да се "провали", али фудбалери Србије нису "провалили" вршњаке из Аустрије, па је огромно питање чему могу да се надају са Немачком.

Вечерас у 21.00 у 2. колу Првенства Европе "орлићи" у Трсту играју са "панцерима" у утакмици у којој морају да буду потпуно другачији него у понедељак увече када их је Аустрија прелако савладала са 2:0. Исте вечери Немци су се поиграли са Данцима (3:1) и најавили су да се селекцији Горана Ђоровића не пише добро...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Срђан Јовановић суди на Европском првенству за младе

- Тешко да могу да се изброје све грешке које смо направили на утакмици са Аустријом. Дуел против Немачке је сигурно најтежи испит у нашој групи, то смо знали и пре почетка ЕП, али се надам да ћемо против најтежег ривала бити у најбољем издању - оптимиста је десни бек Милан Гајић. - Реално, Немачка је много јачи противник од Аустрије и ми смо тога свесни. Ако грешке сведемо на минимум и заиграмо најбоље што знамо, имамо чему да се надамо. Фудбал је чудна игра и само једна ноћ, само један меч, могу да промени све.

РАСПОРЕД

2. коло

Данска - Аустрија вечерас (18.30)

Србија - Немачка вечерас (21)

Немачка 1 1 0 0 3:1 3

Аустрија 1 1 0 0 2:0 3

Данска 1 0 0 1 1:3 0

Србија 1 0 0 1 0:2 0

3. коло (23. јун): Србија - Данска, Немачка - Аустрија (сви у 21).

о У полуфинале иду три првопласиране екипе и најбоља другопласирана селекција. У случају истог броја бодова у групи, рачунаће се међусобни дуели.