Фудбалер Реал Мадрида Гарет Бејл неће овог лета ићи на позајмицу у неки други клуб, рекао је данас његов менаџер. Бејл је изгубио место у тиму код тренера Зинедина Зидана, који је "одлучио да може" без Бејла, рекао је менаџер Џонатан Барнет.

Реал је већ потрошио 250 милиона фунти у летњем прелазном року на довођење петорице играча, пошто Зидан жели да оформи нови тим, после неуспешне прошле сезоне у којој није освојен ниједан трофеј.

Реал тражи велико обештећење за Бејла, чија је недељна плата 600.000 фунти и све то отежава одлазак велшког фудбалера са "Сантјаго Бернабеуа", пренео је Скај.

Као краткорочно решење помињао се одлазак Бејла на позајмицу, што је Барнет одбио.

"То се неће догодити. Мислим да Бејл не жели да иде на позајмицу. Он има диван живот и дом у Шпанији. Мислим да би само у изузетној ситуацији пристао да оде, а позајмице нису у оптицају. Гаретова ситуација у Реалу се није поправила", рекао је Барнет.

Манчестер јунајтед је у више наврата покушао да доведе Бејла, али тај клуб више није заинтересован.

"Могао би тамо да се уклопи. Мислим да би му добро ишло, он је и даље један од најбољих играча на свету. Али, то (одлазак у Јунајтед) није баш вероватно", навео је Барнет.