ПАРТИЗАН ДОБИJA ПРОТИВНИКА У ДРУГОМ КОЛУ КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ЛЕ: Непожељан АЕЛ из Лимасола

М.Б.

среда, 19. 06. 2019. у 08:11

ПАРТИЗАН ДОБИJA ПРОТИВНИКА У ДРУГОМ КОЛУ КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ЛЕ: Непожељан АЕЛ из Лимасола

Саво Милошевић

Звезда, Раднички и Чукарички су сазнали своје прве, очекивано пролазне станице на европској траси, а данас у 14 часова ће и у Партизану са нестрпљењем ишчекивати исход жребa
ЦРВЕНА звезда, Раднички и Чукарички су сазнали своје прве, очекивано пролазне станице на европској траси, а данас у 14 часова ће и у Партизану са нестрпљењем ишчекивати исход жреба другог кола квалификација Лиге Европе из Ниона.

Европска кућа фудбала је синоћ скратила списак могућих ривала црно-белих и при погледу на шест опција које се “нуде” јасно је да би највећи изазов представљао двомеч са кипарским АЕЛ из Лимасола, клубом који је 2012. елиминисао Партизан из квалификација Лиге шампиона.

АЕЛ је уједно и једини ривал из групе неповлашћених тимова који чека противника из групе ппвлашћених, сви остали ће морати да прођу прво коло квалификација.

Преосталих пет могућих ривала клуба из Хумске представљају победници следећих двомеча: Сабаил (Азербејџан)- У.Крајова (Румунија), Шахтјор (Белорусија) - Хибернијанс (Малта), Конахс (Велс) - Килмарнок (Шкотска), Крузадерс (С.Ирска) – Торшавн (Ф.Острва), Женес Еш (Луксембург)- Тобол (Казахстан).

Прве утакмице другог кола квалификација Лиге Европе на програму су 25. јула, а реванши се играју седам дана касније, 1.августа.

Коментари (7)

Ma tako je, bez straha, osim

19.06.2019. 09:03

ako nalete neki profesionalni ribari, konobari i slična zanimanja, koji se fudbalom bave iz hobija. O nekoj novoj Tikvi i Fljamurtariju i da ne pričamo.

MatijaBG PFC

19.06.2019. 10:48

@Ma tako je, bez straha, osim - Da, možda nam naleti Tromso, CSK Kijev ili Ksamaks, a ko zna, čupavo bi bilo i sa Černomorecom!

MatijaBG PFC

19.06.2019. 10:49

Ja bih baš voleo AEL Limasol, idealna prilika da se ispravi neka greška...

Рашо

19.06.2019. 12:37

Нека раде шта хоће само треба да им ускратимо могућност да арче наш новац. Нека сами себи плаћају своје задовољство и нема проблема!

Danilo

19.06.2019. 12:46

Cigani nisam primijetio nijedan vas komentar u vezi drzavnog projekta, sto je sasvim normalno I logicno s obzirom da se uglavnom komentarisu veliki klubovi.