АНТИЋ ШАМАРАО РАТКОВИЋА? Синдикат Независност оптужио тренера да је тукао играча (ФОТО)

Н.И.

18. 06. 2019. у 11:06

АНТИЋ ШАМАРАО РАТКОВИЋА? Синдикат Независност оптужио тренера да је тукао играча (ФОТО)

Драган Антић фото: М. Вукадиновић

Синдикат професионалних фудбалера "Независност" саопштио је да је председник и тренер Динама из Врања Драган Рецко Антић претукао играча тог клуба Луку Ратковића

НОВИ скандал потреса српски фудбал. Синдикат професионалних фудбалера "Независност" саопштио је да је председник и тренер Динама из Врања Драган Рецко Антић претукао играча тог клуба Луку Ратковића.

- Сведоци смо невиђеног инцидента у нашем фудбалу. Тренер и председник Динама Драган Антић је 11. маја ове године на полувремену меча Динамо - Спартак задао ударце отвореним шакама у пределу леве и десне стране главе играчу Динама Луки Ратковићу. Ломио је инвентар у свлачионици, вређао га, чупао за косу, уносио му се у лице и задао му још неколико удараца, а све због лоше игре Ратковића у полувремену тог меча - наводи се у саопштењу.

Овим поводом се огласио и Управни одбор Динама из Врања. У четири опширне тачке Врањанци демантују скоро све што је дошло из синдиката "Независност".

- Овај синдикат се поставио као арбитар у овом случају, али без утврђивања чињеница с друге стране, а чињенице су следеће: нико на поменутој утакмици 11. маја није тучен! За ово постоји минимум 20 сведока. Вика, нервоза због лошег резултата на полувремену неког меча су сасвим нормалне ствари у фудбалу и председник синдиката Мирко Поледица би ово врло добро морао да зна. Поледица је жељан медијске пажње и он од ничега жели да направи нешто. Управни одбор Динама из Врања сматра ово његовом личном хајком против нашег председника Драгана Антића - каже се у саопштењу Врањанаца.

Демантујући све наводе, у Динаму су се осврнули и на играча Луку Ратковића:

- Како је могуће да се Поледица није запитао да дан пред почетак прелазног рока Ратковић на овакав начин покушава да добије исписницу из клуба. Подсећамо да је Ратковић неколико пута замењен већ после 15 минута игре, да је имао минорну каријеру док није дошао у Динамо, да на терену често има "прекид филма", да је психички врло нестабилан и да је Антић и у личном разговору са његовим оцем скренуо пажњу да можда треба да потражи и савете психијатра. Све наведено тумачимо као притисак на Динамо, а Синдикату и Ратковићу поручујемо да ће добити раскид уговора уколико за њега у клуб стигне адекватно обештећење - закључују у Динаму.

л

Лука Ратковић


РЕЦКО ВЕЋ УДАЉЕН ИЗ ФУДБАЛА

ЗБОГ тешких оптужби које је недавно упутио на рачун Ивице и Новице Тончева, који према његовим наводима намештају утакмице у српском фудбалу, Драган Антић је кажњен са 15 месеци забране бављења фудбалом и глобом од милион динара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Aleksandar

18.06.2019. 14:20

Da je ovaj samarao one nase u Trstu ne bi onako bedno igrali i izgubili od Austrije....