Спортски директор Пари Сен Жермена Леонардо жели овог лета да доведе у клуб фудбалера Лација Сергеја Милинковић-Савића и голмана Милана Ђанлуиђија Донаруму.

Леонардо се ове недеље вратио у Пари Сен Жермен, након што је поднео оставку у Милану почетком месеца.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Сергеју пала цена за 10.000.000 евра

Жели да појача тим, а италијански медији пренели су да намерава да пошаље понуду Милану од 60 милиона евра за голмана Донаруму. Он је упознат са финансијском ситуацијом у Милану и очекује се да ће "росо-нери" продати младог голмана и зарадити много новца, пошто је Донарума дошао из клупске академије.

За Донаруму је заинтересован и Манчестер јунајтед, али Пари Сен Жермен је у предности, због веза које има Леонардо у италијанском клубу.

Такође, Леонардо жели да купи и српског играча Сергеја Милинковић-Савића, кога је летос покушао да доведе у Милан из Лација.

Француски Канал плус пренео је да Пари Сен Жермен припрема понуду од 75 милиона евра за Милинковић-Савића. Српски фудбалер добио би петогодишњи уговор, уз годишњу плату од пет милиона евра.

Управа Лација је прошле године тражила 120 милиона евра за Милинковић-Савића, али је цена пала после разочаравајућих игара и лошије физичке припремљености.