Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић изјавио је данас, пред почетак припрема за наредну сезону, да ће у тиму бити промена.

- Биће ту још доста промена, али о томе не могу сада да причам. Прелазни рок је код нас тек почео, а и то је рано у односу на Европу. Није још све комплетирано и делом због тога смо променили првобитни план припрема. Требало је данас да идемо на Златибор, али смо то истумбали и прилагодили целој ситуацији. Почињемо врло брзо припреме за разлику од европских лига. Хтели смо да у тих шест, седам дана имамо организационо најбоље услове у нашем спортском центру, а надам са ћемо да решимо неке организационе ствари до 21. јуна, па онда да идемо на Златибор - рекао је Милошевић новинарима у СЦ Телепотик.

На Милошевићевом списку нашло се 37 фудбалера, који ће од 21. до 27. јуна одратити припреме на Златибору, док ће други део припрема обавити у Словенији од 3. до 13. јула.

- Јуче смо представили три појачања, па су ме питали откуд одједном три играча. Тако ће бити и у будуће, јер не можемо све ствари да предвидимо. Биће доста и одлазака и долазака, и то је жива материја. Ја бих као тренер волео да имам јасну слику, али у овим нашим условима када почињемо раније припреме, то је немогуће - рекао је Милошевић, који је додао да ће пред полазак на припреме у Словенију скратити списак.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЦРНО-БЕЛИ ПОЧИЊУ ПРИПРЕМЕ; Вучелић: Веровали смо и када су нас обезвређивали и вређали

- Мој план је да водим 25, 26 играча који могу да уђу у ростер. На то могу да дођу два, три клинца из наше омладинске школе, што је неопходно и што ја волим - додао је Милошевић.

Он није хтео да говори о потенцијалним појачањима, а упитан је и за повратак Сејдубе Суме из Макаби Хаифе и Огњена Ожеговића из руског Арсенала.

- Суми ћу посветити пажњу као и свим осталим играчи. Имам план за њега, али не знам да ли ће њему то одговарати. И то важи за све. Kада сам дошао овде, било је 27 играча и није ме занимало ко је ко, а тако је и сада са ових 30. Kакве ћу одлуке доносити, зависи искључиво од њих - закључио је Милошевић.