САВО Милошевић ће у петак окупити фудбалере Партизана на почетку припрема за нову сезону, а црно-бели су данас у року од неколико сати постали јачи чак за тројицу новајлија.

Нема сумње да је најзвучније име Александар Лутовац (21), млади репрезентативац Србије и дојучерашњи капитен Рада. Овај нападач је добио спор пред Арбитражном комисијом Фудбалског савеза Србије због неисплаћених зарада и раскид уговора са клубом са Бањице. Лутовац је иначе прошао омладинску школу Црвене звезде и Рада, за који је играо последње четири године.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЗА ГОМЕША ЧЕТИРИ МИЛИОНА: Ал Ахли заинтересован за нападача Партизана

А из Црне Горе у Партизан стижу двојица фудбалера, десни бек Периша Пешукић који је дошао из подгоричке Будућности за 90.000 евра и потписао је четворогодишњи уговор, а из Зете из Голубоваца дошао је штопер Игор Вујачић, који има пет наступа за младу репрезентацију Црне Горе и стигао је као слободан играч.

Партизан наравно не намерава да се задржи на само овим именима па треба очекивати још неколоко одлазака и долазака у Хумску 1 пре одласка на припреме и пре старта квалификација за Лигу Европе. Поменутој тројици играча још раније се прикључио Доминик Динга који је стигао из руског Урала и биће појачање у одбрани нашег освајача Купа.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ ИСПУЊЕНА ЖЕЉА МИЛОШЕВИЋА: Динга у Партизану

Биће занимљиво у суботу у "Земунелу" јер би према последњим информацијама Саво Милошевић на прозивци могао да угледа и најскупље појачање Сејдубу Суму који се у свом првом покушају у Партизану није баш најбоље снашао.