ПРВО појачање овог лета Црвена звезда је пазарила из нишког Радничког, а у овом клубу има још интересантних играча за њу, пре свих крилни нападач Лазар Ранђеловић (21).


Штопер Радован Панков је стигао на "Маракану" после експресног договору два клуба, али око Ранђеловића не питају се Нишлије већ грчки Олимпијакос који га је, као што је познато, купио прошле године за 550.000 евра.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Бен и Симић се придружили Звезди на припремама на Златибору


ЧЛАНОВИ КЛУБА КРЕИРАЈУ ГРБ ЦРВЕНА звезде је одлучила, на иницијативу чланова Скупштине, да чланови клуба учествују у креирању новог грба, који ће бити актуелан од сезоне 2020/21. Сви звездаши који се учлане у клуб или обнове чланство ће стећи привилегију да кроз гласање у Звездиној апликацији за мобилне телефоне одлуче како ће изгледати грб црвено-белих. Чланови клуба ће бирати једно од три понуђена решења распореда звездица изнад грба.

То је разлог што црвено-бели последњих месеци имају интензивне контакте са Грцима. Воде се преговори око младог репрезентативца, а Звезда је спремна за све варијанте. Прва и реалнија је да Олимпијакос позајми Ранђеловића на годину дана, мада се српски шампион понудио да откупи читав уговор.


Братски клуб највероватније ће изаћи у сусрет Београђанима, јер по тренутним плановима не рачуна најозбиљније на Ранђеловића и зато размишља о новој позајмици.


Лесковчанин је прошле сезоне на 36 првенствених утакмица постигао 7 голова за Раднички. Његов долазак је планиран јер постоји могућност да Вељко Симић пређе у бечки Рапид.

У случају добре понуде, Звезда је спремна да овог лета прода и Ел Фарду Бена.