Стадион „ФК Партизан“ данас је био домаћин манифестације „Спортом до осмеха“, коју већ трећу годину заредом организује „Српски савез за рекреативни спорт особа са инвалидитетом“ у сарадњи са ФК Партизан.

У присуству бројних представника медија, догађај је сјединио више стотина деце из целе Србије, представнике клубова и удружења која се баве децом и омладином са сметњама у развоју и бројне спортске и јавне личности.

Манифестација је и ове године испунила свој основни циљ – промоцију уважавања различитости, у односу на децу и омладину са инвалидитетима.

Терен „Милутин Шошкић” за малишане је био простор вишесатног сусретања, играња, као и упознавања са различитим спортским дисциплинама и спортским реквизитима, све уз дружење са нашим тренерима, играчима ФК Партизан, спортистима, омладинцима ФКП и личностима из света културе и уметности, међу којима су били Владимир Стојковић, наша прослављена одбојкашица Јелена Николић и потпредседница Одбојкашког савеза Србије, капитен КК Партизан Новица Величковић, и многе личности из јавног живота…

Брига, пажња и човекољубље који су доминирали атмосфером манифестације, употпунили су успех ове хумане и племените мисије уз подршку ФК „Партизан“. И овог пута смо оправдали назив саме манифестације и измамили осмехе на дечијим лицима.