НАЈЛОШИЈИ кад је било потребно да буду најбољи. Црвена звезда није личила на себе против Партизана у финалу Купа Србије. Без агресије, снаге, свежине извршили су харакири, и то без иједне праве шансе за гол на стадиону "Рајко Митић".

Милан Борјан је до сада увек био ту да вади флеке, прекисноћ је и он кикснуо и после судара са Милуновићем кумовао код Остојићевог гола одлуке.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НАЈКОРИСНИЈИ ГОЛМАН СУПЕРЛИГЕ: Борјану признање "Илија Пантелић"

- Испао сам кривац... Да се нисмо сударили, стигао бих до лопте пре Остојића. Грешке се дешавају, криво ми је што се догодила баш сад у финалу. Много сам тешко поднео пораз. Постоји жал, иза нас је феноменална сезона, а недостајала је та јагодица на торти. Треба што пре да заборавимо овај пораз, да смиримо главу и покушамо да се одужимо навијачима још једном Лигом шампиона и дуплом круном - рекао је Борјан дан после.

Канадски репрезентативац који данас путује на Голд куп истакао је већи вољни моменат играча Партизана као кључни детаљ:

- Наша екипа се испразнила, нисмо показали тимски дух и жељу да освојимо трофеј као играчи Партизана. Они су спасавали сезону, ми смо после 55 мечева играли слабије у последњих месец дана. Посебно слабо утакмицу у Лучанима, па нам се све то вратило као бумеранг. А, онда се све намести кад не треба - у финалу. И грешке у пасу, нервоза, деконцентрација.

Не памти се да је Звезда примила гол у 14. минуту, а остала без реакције до краја.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: САВИЋ СЕ ИЗВИНИО НАВИЈАЧИМА: Болеће ме ово цео живот

- Нисмо стварали шансе и много ми је криво што смо остали без енергије. Нисмо радили оно што је Милојевић тражио од нас, требало је лопта да иде брже.

У свлачионици није било тешких речи.

- Ми смо тим, имамо добру атмосферу. Пали смо "у глави" и форми, то нас је коштало. Да се разумемо, имали смо много утакмица, успешну сезону и навијачи могу да буду поносни. Нама остаје да дигнемо главу после овога и да идемо даље - рекао је Борјан, који не размишља о одласку, јер је останак потврдио уговором до 2023. године.

Прозивка за нову сезону је 9. јуна.