Голман Партизана Владимир Стојковић, после победе у финалу Купа Србије, рекао је да је његов тим заслужено освојио трофеј.


- Тако то у животу дође... Не желим никога да омаловажим или увредим, али поједини су причали да ће нас победити "ако има Бога". Док смо губили и док су нас вређали, пљували, веровали смо да има Бога јер знамо да има Бога и знам да нам је он помогао да освојимо ово. Било је омаловажавања са свих страна. Почевши од медијске хајке да не знамо ништа и тако даље, да не ширим причу... Показали смо како се бори за клуб и више него заслужено смо победили - рекао је Стојковић новинарима после меча на стадиону "Рајко Митић".

Стојковић је честитао Црвеној звезди на титули и пожелео јој даље успехе, а нагласио је да је његов приоритет да следеће сезоне види Партизан кога ће се сви плашити и кога ће сви поштовати.

Голман црно-белих рекао је и да га је утакмица финала Купа подсетила на репрезентативни дуел Србије и Грузије.

Прочитајте још ПАРТИЗАНОВ ХЕРОЈ ОСТОЈИЋ О БУДУЋНОСТИ У КЛУБУ: Шансе да останем пола-пола

- Тело ми се целу утакмицу тресло. Знао сам да не сме да уђе лопта у гол... Као против Грузије, ту су један, два шута... Та утакмица нас је тада одвела на Мундијал. Исто је сада била нека тензија, мешавина адреналила и свега осталог што носи једна овако битна утакмица. Слично сам се осећао и негде у подсвести сам знао да морамо да победимо. Био сам убеђен у то - рекао је Стојковић и додао да је битно што се Саша Илић од дреса Партизана опростио на најбољи могући начин.

- Знам колико му је било битно. Обећао сам му да ћемо га испратити са трофејем - закључио је Стојковић.

Прочитајте још ТРОФЕЈ ЗА КРАЈ ФУДБАЛСКЕ БАЈКЕ; Илић: Лепши завршетак каријере нисам могао да пожелим (ФОТО/ВИДЕО)