Kапитен фудбалера Црвене звезде Вујадин Савић извинио се вечерас навијачима због пораза у финалу Kупа Србије и истакао да су црвено-бели сигурно одиграли најлошију утакмицу ове сезоне.

- Не бежим од одговорности и на мени као капитену је да изађем и када је тешко... Утучени смо. Пораз од Партизана увек боли - рекао је Савић новинарима после финала Kупа.

Звезда је поражена од Партизана 1:0 у финалу Kупа и тако пропустила прилику да освоји Kуп Србије, али и "дуплу круну".

Савић је био једини од играча Звезде који је после утакмице изашао пред новинаре. Он је истакао да се његова екипа борила, али "не на начин који зна".

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Милојевић: Они су имали страст за разлику од нас, можда је ово дошло у правом тренутку

- Имам обавезу да се извиним сваком навијачу. Надам се да ћемо наредне године бити прави и да нећемо изневерити било кога. Надам се да нам ово неће замерити. Сви смо заслужили критике - рекао је Савић.

Он је додао да црвено-бели нису потценили Партизан.

- Моје мишљење је да смо квалитетнија екипа, али то данас нисмо показали. Боли то што смо изгубили и што су они освојили трофеј на нашој Маракани. Сигурно најлошија утакмица ове сезоне... Сезона је била феноменална, када је било најпотребније били смо прави, али вечерас нисмо. Идемо утучени на одмор. Мене ће цео живот болети ово - рекао је Савић.